Shqiptare

2023 37

maj 9

Zhvilloni PowerPoint Viewer duke përdorur .NET Cloud SDK

· Nayer Shahbaz · 8 min

Konvertoni me efikasitet PowerPoint në SVG duke përdorur .NET Cloud SDK

· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni pa mundim PowerPoint në HTML duke përdorur .NET REST API

· Nayer Shahbaz · 5 min

Ekstraktoni imazhet e PowerPoint duke përdorur .NET REST API

· Nayer Shahbaz · 5 min

Ndani PowerPoint duke përdorur .NET Cloud SDK - Split PPT

· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni HTML në PowerPoint duke përdorur .NET Cloud SDK

· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni PDF në Slides PowerPoint me .NET Cloud SDK

· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni rrëshqitjet e PowerPoint në imazhe JPG duke përdorur .NET Cloud SDK

· Nayer Shahbaz · 5 min

Shtoni shënime për dokumentet PDF duke përdorur .NET REST API

· Nayer Shahbaz · 6 min

prill 6

Shtoni komente dhe shënime në dokumentet Word duke përdorur .NET Cloud SDK

· Nayer Shahbaz · 6 min

Krahasoni Dokumentet Word në internet duke përdorur .NET REST API

· Nayer Shahbaz · 6 min

Konvertimi i dokumentit Word në TIFF duke përdorur .NET REST API

· Nayer Shahbaz · 6 min

Si të zhvilloni konvertuesin RTF në PDF duke përdorur .NET REST API

· Nayer Shahbaz · 6 min

Konvertoni Word (DOC, DOCX) në JPG duke përdorur .NET REST API

· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni Word (DOC/DOCX) në Markdown (MD) duke përdorur C# .NET

· Nayer Shahbaz · 5 min

mars 10

Ruani grafikun e Excel si imazh (JPG, PNG) në C# .NET

· Nayer Shahbaz · 6 min

Si të kompresoni librat e punës në Excel dhe të zvogëloni madhësinë e skedarit të Excel në C# .NET

· Nayer Shahbaz · 5 min

Si të futni dhe hiqni filigranin në Excel (XLS, XLSX) në C#

· Nayer Shahbaz · 7 min

Zhmbro Excel (XLS, XLSX), Hiq fjalëkalimin Excel duke përdorur C# .NET

· Nayer Shahbaz · 6 min

Si të shtoni një nënshkrim dixhital në skedarët Excel duke përdorur C# .NET

· Nayer Shahbaz · 6 min

Si të mbroni me fjalëkalim dhe enkriptoni skedarët Excel në C# .NET

· Nayer Shahbaz · 6 min

Një Udhëzues Gjithëpërfshirës për Konvertimin e ODS në Excel duke përdorur C# .NET

· Nayer Shahbaz · 6 min

Hapat e thjeshtë për të kthyer Excel në skedar teksti (.txt) në C# .NET

· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni CSV në JSON Online duke përdorur C# .NET - Fast & Easy | CSV2JSON

· Nayer Shahbaz · 6 min

Si të ndani Excel në skedarë të shumtë duke përdorur C#.NET

· Nayer Shahbaz · 5 min

shkurt 7

Si të bashkoni, bashkoni dhe kombinoni skedarët Excel në C# .NET

· Nayer Shahbaz · 6 min

Automatizimi i konvertimit të Excel në PowerPoint me C# REST API

· Nayer Shahbaz · 6 min

Konvertoni Excel në Word në C# - Konvertuesi Falas XLS në DOC

· Nayer Shahbaz · 6 min

Si të konvertoni Excel XLS në CSV në C#

· Nayer Shahbaz · 6 min

Konvertimi pa mundim Excel në HTML duke përdorur C# .NET

· Nayer Shahbaz · 6 min

Konvertoni Excel (XLS, XLSX) në JSON pa mundim duke përdorur C#

· Nayer Shahbaz · 6 min

Ekstraktoni tekstin nga skedari PDF duke përdorur Java

· Nayer Shahbaz · 5 min

janar 5

Konvertoni PDF në MobiXML në Java

· Nayer Shahbaz · 4 min

Si të konvertohet PDF në PDF/A në Java

· Nayer Shahbaz · 4 min

Konvertimi i PDF-së në FDF në Java pa Adobe Acrobat

· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni Word (DOC/DOCX) në Markdown (MD) në Java

· Nayer Shahbaz · 6 min

Konvertoni Word (DOC/DOCX) në HTML duke përdorur Java

· Nayer Shahbaz · 5 min

2022 49

dhjetor 4

Konvertoni Word (DOC, DOCX) në JPG duke përdorur Java

· Nayer Shahbaz · 4 min

Konvertoni WebP në PDF: Një udhëzues hap pas hapi duke përdorur Java REST API

· Nayer Shahbaz · 4 min

Konvertimi i JPG, PNG, JPEG dhe GIF në WebP duke përdorur Java

· Nayer Shahbaz · 6 min

WebP në JPG, WebP në PNG, Konvertoni WebP në JPEG, WebP në GIF

· Nayer Shahbaz · 6 min

nëntor 9

DCM në JPG në Java. Konvertuesi i imazheve DICOM. DICOMViewer

· Nayer Shahbaz · 5 min

Një udhëzues zhvilluesish për konvertuesin PNG në PSD në Java në Java

· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni Photoshop (PSD) në JPG në internet duke përdorur Java

· Nayer Shahbaz · 4 min

Konvertoni SVG në PNG Online në Java

· Nayer Shahbaz · 4 min

Si të ndryshoni madhësinë e imazhit (TIFF) duke përdorur Java

· Nayer Shahbaz · 5 min

Si të nxjerrim imazhe nga skedarët TIFF duke përdorur Java

· Nayer Shahbaz · 6 min

Si të kombinoni imazhet TIFF në Java

· Nayer Shahbaz · 5 min

Deskew Image Online në Java. Auto Deskew Photo ose Deskew PDF

· Nayer Shahbaz · 6 min

Imazhi në shkallë gri në Java. Konvertoni imazhin në bardh e zi

· Nayer Shahbaz · 5 min

tetor 9

Ndryshimi i madhësisë së imazhit në Java. Ndryshimi i madhësisë GIF, Ndryshimi i madhësisë JPG, Ndryshimi i madhësisë PNG

· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni JPG në PNG në Java

· Nayer Shahbaz · 6 min

Gjeni imazhe të dyfishta në Gjetësin e fotove të dyfishta të bazuara në Java

· Nayer Shahbaz · 8 min

Merrni temat e PowerPoint dhe skemën e ngjyrave duke përdorur Java

· Nayer Shahbaz · 6 min

Ekstraktoni imazhet PPT në Java. Ekstraktoni imazhe nga PPTX në internet

· Nayer Shahbaz · 4 min

Kombinoni PowerPoint në Java. Bashkoni PowerPoint PPT duke përdorur Java

· Nayer Shahbaz · 6 min

JPG në Word, Fotografi në Word, Konvertues nga imazhi në fjalë në Java

· Nayer Shahbaz · 6 min

Ekstraktimi i imazheve PDF në Java

· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni PDF në TXT duke përdorur Java

· Nayer Shahbaz · 5 min

shtator 12

Konvertoni PDF në TIFF në Java

· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni PDF në PNG në Java

· Nayer Shahbaz · 6 min

Konvertuesi PDF në HTML në Java

· Nayer Shahbaz · 4 min

Konvertoni SXC në Excel duke përdorur Java. SXC në XLS

· Nayer Shahbaz · 6 min

Konvertoni Excel në JSON në Java. XLSX në JSON

· Nayer Shahbaz · 6 min

TSV në Excel. Konvertoni TSV në XLS. TSV në XLSX

· Nayer Shahbaz · 4 min

OCR PDF Online në Java. Konvertoni imazhin PDF në PDF të kërkueshëm

· Nayer Shahbaz · 6 min

Konvertimi i Word (DOC, DOCX) në TIFF në Java me REST API

· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni Excel (XLS, XLSX) në PowerPoint (PPT, PPTX) në Java

· Nayer Shahbaz · 5 min

Drejtoni rrjedhën e punës të konvertimit të Excel (XLS) në Word (DOC) në Java

· Nayer Shahbaz · 5 min

Eksporto me efikasitet Excel (XLS, XLSX) në JPG me Java REST API

· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni Excel (XLS, XLSX) në HTML me Java REST API

· Nayer Shahbaz · 6 min

gusht 3

Konvertoni Excel në CSV me lehtësi duke përdorur Java Cloud SDK

· Nayer Shahbaz · 6 min

Konvertoni HTML në XPS në Java

· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni HTML në Image në Java

· Nayer Shahbaz · 4 min

korrik 4

Konvertoni PDF në JPG në Java

· Nayer Shahbaz · 4 min

Konvertoni JPG në PDF, imazhin në PDF, jğeg në PDF në internet në Java

· Nayer Shahbaz · 4 min

Krahasoni Dokumentet Word Online në Java

· Nayer Shahbaz · 4 min

Kombinoni dokumente Word në Java

· Nayer Shahbaz · 4 min

qershor 1

Konvertoni XLSB në PDF duke përdorur Java

· Nayer Shahbaz · 4 min

prill 1

Konvertoni Word në TIFF në Ruby

· Jasir Saeed · 6 min

mars 4

Konvertuesi i fjalës në PDF në Ruby. DOCX në PDF, DOC në PDF

· Jasir Saeed · 8 min

PDF në Word në Node.js. Konvertimi PDF në DOCX ose PDF në DOC

· Muhamedmustafa · 6 min

Konvertuesi Excel në PDF në Python. XLS në PDF, XLSX në PDF

· Nayer Shahbaz · 4 min

Dërgimi i emailit duke përdorur Heroku Node.js. Dërgo email anonim

· Asad Mahmood · 5 min

shkurt 2

Fjalë në HTML Python. DOC në HTML. Fjalë në ueb. MS Word në HTML

· Nayer Shahbaz · 4 min

Konvertoni 3D në PDF, GLB në PDF, FBX në PDF, FBX në STL, PDF 3D

· Nayer Shahbaz · 5 min

2021 7

dhjetor 5

Konvertimi i PDF-së në JPG duke përdorur REST API me Python

· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni JPG në PDF në Python

· Nayer Shahbaz · 5 min

Si të kriptoni dhe mbroni PDF-në me fjalëkalim duke përdorur Python REST API

· Nayer Shahbaz · 6 min

OCR Online OCR PDF. Imazhi PDF në PDF të kërkueshëm në Python

· Nayer Shahbaz · 5 min

Shto filigran në skedarët PDF - Filigranim i imazhit dhe tekstit me Python

· Nayer Shahbaz · 7 min

gusht 1

Konvertoni Word në JPG në C#

· Nayer Shahbaz · 5 min

qershor 1

Bashkoni JPG, Bashkoni JPG Online, Kombinoni JPG, Bashkoni JPEG në C#

· Nayer Shahbaz · 6 min

2020 1

shtator 1

Zhvilloni skanuesin e barkodit duke përdorur Java REST API

· Nayer Shahbaz · 6 min