pdf në jpg

Konvertoni pdf në jpg duke përdorur Java cloud SDK

Skedarët PDF përdoren gjerësisht në internet për shkëmbimin e informacionit dhe të dhënave. Tani për të parë këto dokumente, duhet të përdorim aplikacione specifike, por nëse e ruajmë PDF-në si JPG, ai mund të shikohet në çdo platformë dhe çdo pajisje. Gjithashtu, madhësia e skedarit është zvogëluar shumë. Për më tepër, ne mund të zhvillojmë lehtësisht një shikues PDF sepse, pasi të ruajmë një PDF si imazh, ne mund ta ngarkojmë imazhin në çdo shfletues. Prandaj, në këtë artikull, ne do të diskutojmë detajet për të kthyer PDF në JPG në internet duke përdorur Cloud API.

API për konvertimin e PDF në JPG

Aspose.PDF Cloud SDK për Java është një produkt i mrekullueshëm që na mundëson të zbatojmë krijimin, manipulimin dhe konvertimin e skedarëve PDF në [formate të mbështetura] të ndryshme brenda aplikacioneve Java. Gjithashtu ju mundëson konvertimin e PDF-së në Imazh. Pra, për të përdorur SDK-në, fillimisht duhet ta instalojmë duke shtuar detajet e mëposhtme në pom.xml të projektit të tipit të ndërtimit maven.

<repositories>
  <repository>
    <id>AsposeJavaAPI</id>
    <name>Aspose Cloud Repository</name>
    <url>https://repository.aspose.cloud/repo/</url>
  </repository>
</repositories>

<dependencies>
  <dependency>
		<groupId>com.aspose</groupId>
		<artifactId>aspose-pdf-cloud</artifactId>
		<version>21.11.0</version>
	</dependency>
</dependencies>

Tani duhet të krijojmë një llogari falas duke vizituar Aspose.Cloud dashboard. Mund të regjistroheni duke përdorur llogarinë tuaj ekzistuese të GitHub ose Google, ose të klikoni butonin Krijo një llogari të re për të përfunduar abonimin.

Konvertoni PDF në JPG në Java

Ju lutemi ndiqni udhëzimet e specifikuara më poshtë për të përmbushur kërkesën për konvertimin e PDF-së në JPG në internet.

 • Së pari, krijoni një shembull të klasës PdfApi ku ne ofrojmë Client ID Client Secret si argumente
 • Së dyti, lexoni përmbajtjen e PDF-së hyrëse nga disku lokal duke përdorur objektin File
 • Tani ngarkoni skedarin e hyrjes PDF në ruajtjen e resë kompjuterike duke përdorur metodën uploadFile(…).
 • Përcaktoni dimensionet për imazhin rezultant jpg (këto janë argumente opsionale)
 • Së fundi, thirrni metodën putPageConvertToJpeg(…) të PdfApi e cila merr hyrjen PDF, numrin e faqes që do të konvertohet, emrin rezultant JPG dhe dimensionet për imazhin rezultant
// për më shumë shembuj, ju lutemi vizitoni https://github.com/aspose-pdf-cloud/aspose-pdf-cloud-java

try
  {
  // Merrni ClientID dhe ClientSecret nga https://dashboard.aspose.cloud/
  String clientId = "bbf94a2c-6d7e-4020-b4d2-b9809741374e";
  String clientSecret = "1c9379bb7d701c26cc87e741a29987bb";
  
  // krijoni një shembull të PdfApi
  PdfApi pdfApi = new PdfApi(clientSecret,clientId);

  // emri i dokumentit të hyrjes PDF
  String inputFile = "45.pdf";
  // emri i imazhit që rezulton JPG
  String resultantImage = "Resultant.jpg";
 
  // lexoni përmbajtjen e skedarit PDF hyrës
  File file = new File("c://Users/"+inputFile);
  
  // ngarkoni PDF në ruajtjen e cloud
  pdfApi.uploadFile("input.pdf", file, null);
    
  // numri i faqes së PDF-së që do të konvertohet
  int pageNumber = 1;
 
  // gjerësia e imazhit rezultant JPG
  int width = 800;
  // lartësia e imazhit rezultant JPG
  int height = 1000;
 
  // telefononi API-në për konvertimin PDF në JPG
  pdfApi.putPageConvertToJpeg("input.pdf", pageNumber, resultantImage, width, height, null, null);
  
  // printoni mesazhin e statusit të konvertimit
  System.out.println("PDF to JPG conversion sucessfull !");
		}catch(Exception ex)
		{
			System.out.println(ex);
		}

PDF në imazh duke përdorur komandat cURL

Ne gjithashtu mund të konvertojmë PDF në formatin e imazhit duke përdorur komandat cURL mbi terminalin e linjës së komandës. Megjithatë, për të hyrë në Aspose.PDF Cloud, ne fillimisht duhet të krijojmë një JSON Web Token (JWT) bazuar në kredencialet tuaja individuale të klientit. Ju lutemi ekzekutoni komandën e mëposhtme për të gjeneruar shenjën JWT.

curl -v "https://api.aspose.cloud/connect/token" \
-X POST \
-d "grant_type=client_credentials&client_id=bbf94a2c-6d7e-4020-b4d2-b9809741374e&client_secret=1c9379bb7d701c26cc87e741a29987bb" \
-H "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded" \
-H "Accept: application/json"

Pasi të krijohet JWT, ju lutemi ekzekutoni komandën e mëposhtme për të kthyer PDF në imazh dhe për të ruajtur daljen në ruajtjen e cloud.

curl -v -X PUT "https://api.aspose.cloud/v3.0/pdf/input.pdf/pages/1/convert/jpeg?outPath=resultant.jpg&width=800&height=1000" \
-H "accept: application/json" \
-H "authorization: Bearer <JWT Token>"

konkluzioni

Në këtë blog, ju keni mësuar një aftësi të mahnitshme për konvertimin e PDF-së në JPG duke përdorur copa kodi Java. Në mënyrë të ngjashme, ju keni mësuar gjithashtu për përdorimin e komandave cURL për të ruajtur PDF në Image nëpërmjet terminalit të linjës së komandës. Dokumentacioni i produktit është një burim i shkëlqyeshëm për të mësuar aftësi të tjera mahnitëse që ofrohen nga API. Kështu që ju sugjerojmë të provoni të përdorni API-të tona dhe në rast se hasni ndonjë problem gjatë përdorimit të API-së, ju lutemi mos ngurroni të kontaktoni Forumin e mbështetjes falas të produktit.

Artikuj të ngjashëm

Ne gjithashtu rekomandojmë të vizitoni bloget e mëposhtme për detaje të mëtejshme në lidhje me: