Shqiptare

Ekstraktoni tekstin nga skedari PDF duke përdorur Java

Zbuloni se si të nxjerrni tekst nga skedarët PDF duke përdorur Java. Mësoni të zbatoni një zgjidhje të bazuar në Java për të nxjerrë tekstin nga dokumentet PDF me lehtësi dhe saktësi. Një udhëzues gjithëpërfshirës që shpjegon hapat për nxjerrjen e tekstit nga PDF në internet duke përdorur Java REST API
shkurt 1, 2023 · 5 min · Nayer Shahbaz

Konvertoni PDF në MobiXML në Java

Një tutorial hap pas hapi me kode mostra për të zhvilluar konvertuesin PDF në Mobi duke përdorur Java. Mësoni se si të përdorni Java për të kthyer PDF në Mobi Kindle, eBook Mobi në Java. Si të zhvillojmë PDF në Mobi në internet ku mund të ngarkojmë PDF-në hyrëse nga Cloud ose disku lokal dhe ta ruajmë në formatin MobiXML. Një qasje me kod të ulët për konvertimin e PDF-së në Mobi Kindle duke përdorur REST API.
janar 24, 2023 · 4 min · Nayer Shahbaz

Si të konvertohet PDF në PDF/A në Java

Udhëzues hap pas hapi dhe kodi shembull për konvertimin e konvertimit PDF në PDF/A duke përdorur Java. Mësoni se si të përdorni Java për konvertimin PDF në PDF/A pa Adobe Acrobat. Si të zhvilloni një konvertues PDF në PDF për përpunim të vetëm PDf ose grup të skedarëve të shumtë. Udhëzues për konvertimin e PDF-së në PDF/A në internet ku mund të ruani PDF në PDF/A-1a ose PDF në PDF/A-1b duke përdorur Java. Udhëzuesi ynë e bën të lehtë konvertimin e PDF-së në PDF/A me më pak rreshta kodi.
janar 21, 2023 · 4 min · Nayer Shahbaz

Konvertimi i PDF-së në FDF në Java pa Adobe Acrobat

Mësoni se si të përdorni Java për konvertimin e formularëve PDF në skedar FDF pa Adobe Acrobat. Një tutorial hap pas hapi dhe një kod shembull për eksportimin e të dhënave të formularit PDF në formatin FDF. Pavarësisht nëse ju duhet të konvertoni një formë të vetme PDF ose të përpunoni forma të shumta, udhëzuesi ynë e bën të lehtë konvertimin e PDF-së në FDF dhe eksportimin e të dhënave të formularit PDF në skedar FDF.
janar 20, 2023 · 5 min · Nayer Shahbaz

OCR PDF Online në Java. Konvertoni imazhin PDF në PDF të kërkueshëm

Në botën e sotme dixhitale, ne jemi të përmbytur me sasi të mëdha të dhënash, shumica e të cilave ruhen në formatin PDF. Megjithatë, jo të gjitha PDF-të janë krijuar të barabarta, dhe shumë janë thjesht skedarë të bazuar në imazhe që janë të vështira për t’u kërkuar ose modifikuar. Këtu hyn OCR (Njohja optike e karaktereve). Me fuqinë e OCR, ju mund të konvertoni lehtësisht PDF-të e bazuara në imazhe në PDF të kërkueshme, duke i bërë më të lehtë kërkimin, modifikimin dhe ndarjen e tyre. Në këtë blog, ne do të eksplorojmë se si të përdorim OCR për të kthyer PDF-të e imazhit në PDF-të e kërkueshme duke përdorur Java.
shtator 16, 2022 · 6 min · Nayer Shahbaz

Konvertoni PDF në JPG në Java

Konvertoni PDF në JPG në internet. Mësoni se si të kryeni konvertimin PDF në JPG në internet. Java REST API për konvertimin PDF në JPG. Udhëzues hap pas hapi për konvertimin PDF në JPG në internet.
korrik 30, 2022 · 4 min · Nayer Shahbaz

Konvertoni JPG në PDF, imazhin në PDF, jğeg në PDF në internet në Java

Konvertoni JPG në PDF duke përdorur Java. Kryeni konvertimin nga JPG në PDF në internet, nga jğeg në PDF, nga imazhi në PDF. Udhëzues hap pas hapi për Foto në PDF. JPG JPEG konvertohet dhe figura në PDF. Zhvilloni konvertuesin tuaj të imazhit në PDF duke përdorur API REST
korrik 28, 2022 · 4 min · Nayer Shahbaz

PDF në Word në Node.js. Konvertimi PDF në DOCX ose PDF në DOC

Konvertoni PDF në Word në Node.js. Kryeni PDF në DOCX, PDF në DOC ose PDF në Word në internet. Zhvilloni konvertuesin tuaj PDF në Word në internet. Konvertuesi i Word ke pdf që mundëson funksionin për të eksportuar PDF në Word
mars 10, 2022 · 6 min · Muhamedmustafa

Konvertimi i PDF-së në JPG duke përdorur REST API me Python

Konvertimi i PDF-së në JPG mund të jetë një proces që kërkon kohë dhe manual, por me përdorimin e Python REST API, ai mund të thjeshtohet. Mësoni si të konvertoni PDF në JPG në internet me cilësi të lartë. Zhvilloni kuptim gjithëpërfshirës me udhëzime hap pas hapi dhe mostra kodesh për të kthyer PDF në JPG në internet. Thuaj lamtumirë konvertimit manual, filloni ta konvertoni PDF në imazh me lehtësi!
dhjetor 18, 2021 · 5 min · Nayer Shahbaz

Konvertoni JPG në PDF në Python

Mësoni si të konvertoni JPG në PDF në Python Imazhet JPG ose JPEG janë ndër imazhet rasterike të njohura pasi përdorin një algoritëm kompleks kompresimi me humbje që u mundëson përdoruesve të krijojnë grafika më të vogla. Shumica e pajisjeve, duke përfshirë desktopin, celularin dhe pajisje të tjera të dorës, mbështesin imazhe JPG. Tani nëse na duhet të ndajmë imazhet në masë, atëherë konvertimi i JPG në PDF duket të jetë një zgjidhje e zbatueshme.
dhjetor 6, 2021 · 5 min · Nayer Shahbaz