Konvertuesi PDF në TIFF

Si të konvertoni PDF në TIFF duke përdorur Java

Konvertimi JPGPDF ose me fjalë të tjera, konvertimi i imazhit në PDF janë ndër operacionet e përdorura gjerësisht dhe konvertimi i skedarëve. Megjithatë, ne mund të kemi një kërkesë për të kthyer PDF në Imazh, veçanërisht PDF në TIFF sepse, faqe të shumta PDF mund të ruhen si imazh TIFF me shumë korniza. Pra, në këtë artikull, ne do të diskutojmë detajet se si të konvertohet PDF në TIFF duke përdorur Java Cloud SDK.

PDF në TIFF API

Ndërsa ne jemi duke kërkuar për aftësitë e konvertimit të skedarëve PDF brenda aplikacionit Java, kështu që Aspose.PDF Cloud SDK për Java është zgjedhja jonë definitive. Ai u mundëson zhvilluesve të zbatojnë veçoritë e krijimit, krijimit, manipulimit dhe konvertimit të skedarëve PDF. Nuk kërkohet shkarkim ose instalim i softuerit dhe të gjitha operacionet e përpunimit të skedarëve PDF kryhen në cloud. Tani për të përdorur SDK-në, duhet të shtojmë referencën e saj në projektin tonë. Pra, ju lutemi shtoni detajet e mëposhtme në pom.xml të projektit të tipit të ndërtimit të maven.

<repositories> 
  <repository>
    <id>aspose-cloud</id>
    <name>artifact.aspose-cloud-releases</name>
    <url>http://artifact.aspose.cloud/repo</url>
  </repository>  
</repositories>

<dependencies>
  <dependency>
    <groupId>com.aspose</groupId>
    <artifactId>aspose-pdf-cloud</artifactId>
    <version>21.11.0</version>
  </dependency>
</dependencies>

Pasi referenca SDK të jetë shtuar në projekt, hapi tjetër është krijimi i një llogarie falas mbi Aspose Cloud. Pra, ju lutemi identifikohuni duke përdorur llogarinë e krijuar rishtazi dhe kërkoni/krijoni ID-në e klientit dhe sekretin e klientit në Paneli i Cloud. Këto detaje kërkohen në seksionet vijuese.

Konvertoni PDF në TIFF në Java

Konvertimi PDF në TIFF mund të realizohet me më pak rreshta kodi. Pra, ju lutemi ndiqni udhëzimet e dhëna më poshtë për të përmbushur këtë kërkesë. Pasi operacioni i konvertimit PDF në TIFF të jetë i suksesshëm, skedari rezultues ruhet në ruajtjen e resë kompjuterike.

 • Së pari ne duhet të krijojmë një objekt PdfApi duke ofruar ClientID dhe sekretin e klientit si argumente
 • Së dyti, ngarkoni skedarin e hyrjes PDF duke përdorur shembullin e skedarit
 • Së treti, ngarkoni PDF-në e hyrjes në ruajtjen e resë kompjuterike duke përdorur metodën uploadFile(…).
 • Tani krijoni variabla të vargut që mbajnë detajet e rrugës për TIFF rezultante, dhe objekte me numër të plotë që përcaktojnë numrin dhe dimensionet e faqes për imazhin TIFF
 • Më në fund thirrni metodën putPageConvertToTiff(…) që kërkon hyrjen PDF, shtegun e imazhit rezultant TIFF, numrin e faqes dhe parametrat opsionalë që përcaktojnë dimensionet e skedarit rezultante
try
  {
  // Merrni ClientID dhe ClientSecret nga https://dashboard.aspose.cloud/
  String clientId = "bb959721-5780-4be6-be35-ff5c3a6aa4a2";
  String clientSecret = "4d84d5f6584160cbd91dba1fe145db14";
	 
  // krijoni një shembull të PdfApi
  PdfApi pdfApi = new PdfApi(clientSecret,clientId);

  // emri i dokumentit të hyrjes PDF
  String inputFile = "marketing.pdf";

  // lexoni përmbajtjen e skedarit PDF hyrës
  File file = new File("//Users//"+inputFile);
	  
  // ngarkoni PDF në ruajtjen e cloud
  pdfApi.uploadFile("input.pdf", file, null);

  // emri i imazhit rezultues TIFF
  String resultant = "Resultant.tiff";
	 
  // faqe specifike e PDF-së për konvertim
  int pageNumber =2;
  
  // Gjerësia e imazhit TIFF që rezulton
  int width = 800;
  // Lartësia e imazhit TIFF që rezulton
  int height = 1024;
	    
  // telefononi API-në për të konvertuar PDF në TIFF në internet
  pdfApi.putPageConvertToTiff("input.pdf", pageNumber, resultant, width, height, null, null);
	  
  // printimi i mesazhit të suksesit
  System.out.println("Convert PDF to TIFF Successsul !");
  }catch(Exception ex)
  {
	   System.out.println(ex);
  }
Konvertoni PDF në TIFF

Imazhi 1: - Pamja paraprake e konvertimit nga PDF në TIFF

Modeli i skedarit PDF të përdorur në shembullin e mësipërm mund të shkarkohet nga marketing.pdf dhe resultant.tiff

PDF në foto duke përdorur komandat cURL

Siç e dimë që API-të REST mund të aksesohen lehtësisht përmes komandave cURL, kështu që në këtë seksion, ne do të shqyrtojmë opsionin se si të konvertohet PDF në TIFF duke përdorur komandat cURL. Tani parakushti për këtë qasje është gjenerimi i tokenit të aksesit JWT (bazuar në kredencialet e klientit) gjatë ekzekutimit të komandës së mëposhtme.

curl -v "https://api.aspose.cloud/connect/token" \
-X POST \
-d "grant_type=client_credentials&client_id=bb959721-5780-4be6-be35-ff5c3a6aa4a2&client_secret=4d84d5f6584160cbd91dba1fe145db14" \
-H "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded" \
-H "Accept: application/json"

Pasi të kemi tokenin JWT, duhet të ekzekutojmë komandën e mëposhtme për të ruajtur PDF si TIFF. Ju lutemi vini re se për të ruajtur skedarin në nivel lokal, ne thjesht përdorim argumentin -o dhe ai ruan daljen në diskun lokal.

curl -v -X GET "https://api.aspose.cloud/v3.0/pdf/input.pdf/pages/1/convert/tiff?width=800&height=1024" \
-H "accept: multipart/form-data" \
-H "authorization: Bearer <JWT Token>" \
-o resultant.tiff

konkluzioni

Ne kemi eksploruar opsionet për konvertimin e PDF-së në TIFF duke përdorur fragmentin e kodit Java si dhe përmes komandave cURL. Ju gjithashtu mund të konsideroni të eksploroni produktin Dokumentacioni për të eksploruar më tej veçoritë e tjera emocionuese që ofrohen nga Java Cloud API. Për më tepër, të gjitha SDK-të tona Java Cloud publikohen nën licencën MIT, kështu që mund të merrni parasysh shkarkimin e kodit të plotë burimor nga GitHub dhe ta modifikoni atë sipas kërkesave tuaja. Në rast të ndonjë problemi, mund të konsideroni të na kontaktoni për një zgjidhje të shpejtë nëpërmjet [forumit të mbështetjes së produktit] falas.

Artikuj të ngjashëm

Ne rekomandojmë shumë të vizitoni lidhjet e mëposhtme për të mësuar më shumë rreth: