Shqiptare

Zhvilloni PowerPoint Viewer duke përdorur .NET Cloud SDK

Revolucionizoni mënyrën se si ju dhe përdoruesit tuaj ndërveproni me prezantimet në PowerPoint duke shfrytëzuar fuqinë e një aplikacioni të personalizuar shikues të PowerPoint të ndërtuar me .NET REST API. Pavarësisht nëse jeni duke shfaqur pikat e shitjeve, duke ofruar përmbajtje edukative ose duke ndarë përditësimet e projektit, një aplikacion i dedikuar për shikues të PowerPoint hap një botë mundësish.
maj 23, 2023 · 8 min · Nayer Shahbaz

Konvertoni me efikasitet PowerPoint në SVG duke përdorur .NET Cloud SDK

Le të shqyrtojmë procesin e konvertimit të prezantimeve të PowerPoint në formatin SVG (Scalable Vector Graphics) duke përdorur .NET Cloud SDK. SVG është një format imazhi vektorial i mbështetur gjerësisht që ofron shkallëzim dhe pajtueshmëri të shkëlqyer në platforma dhe pajisje të ndryshme. Duke konvertuar rrëshqitjet e PowerPoint në SVG, mund të ruani elementet vizuale, të tilla si format, ngjyrat dhe tekstin, në një format të pavarur nga rezolucioni.
maj 19, 2023 · 5 min · Nayer Shahbaz

Konvertoni pa mundim PowerPoint në HTML duke përdorur .NET REST API

Le të shqyrtojmë procesin e konvertimit të prezantimeve të PowerPoint në HTML duke përdorur API-në .NET REST. Konvertimi i rrëshqitjeve të PowerPoint në HTML hap një botë mundësish, duke ju lejuar të ndani prezantimet tuaja në internet, t’i futni ato në faqet e internetit dhe të përmirësoni aksesin.
maj 17, 2023 · 5 min · Nayer Shahbaz

Ekstraktoni imazhet e PowerPoint duke përdorur .NET REST API

Mësoni se si të përdorni .NET REST API për të nxjerrë pa mundim imazhe nga skedarët e PowerPoint në mënyrë programore. Ky artikull ofron një udhëzues gjithëpërfshirës se si të nxirrni imazhe, duke ju mundësuar të shfrytëzoni fuqinë e automatizimit dhe të thjeshtoni procesin e nxjerrjes së imazhit.
maj 15, 2023 · 5 min · Nayer Shahbaz

Ndani PowerPoint duke përdorur .NET Cloud SDK - Split PPT

Mësoni se si të ndani një prezantim të PowerPoint në skedarë të shumtë duke përdorur .NET Cloud SDK. Ne do të eksplorojmë metoda të ndryshme për ndarjen e skedarëve PPT dhe PPTX. Pavarësisht nëse keni nevojë të ndani një PowerPoint të plotë në rrëshqitje individuale ose të nxirrni sllajde të caktuara, ne do të mbulojmë të gjithë hapat e nevojshëm për t’ju ndihmuar të arrini qëllimin tuaj.
maj 10, 2023 · 5 min · Nayer Shahbaz

Hapat e thjeshtë për të kthyer Excel në skedar teksti (.txt) në C# .NET

Konvertimi i Excel në skedar teksti (.txt) është një kërkesë e zakonshme në detyrat e përpunimit të të dhënave. Me kodin C# .NET, është e lehtë të nxirren dhe konvertohen të dhënat nga Excel në formatin Text. Udhëzuesi ynë do t’ju tregojë se si të konvertoni Excel në TXT ose Notepad, hap pas hapi. Duke ndjekur udhëzimet tona, mund t’i transformoni të dhënat tuaja në Excel në një skedar teksti (.txt) brenda pak minutash. Filloni sot dhe mësoni se si t’i konvertoni skedarët Excel në Tekst me lehtësi.
mars 7, 2023 · 5 min · Nayer Shahbaz

Konvertoni CSV në JSON Online duke përdorur C# .NET - Fast & Easy | CSV2JSON

Mësoni si të konvertoni skedarët CSV në formatin JSON me lehtësi duke përdorur C# .NET. Udhëzuesi ynë hap pas hapi ju tregon se si të konvertoni CSV në JSON në internet dhe thekson përfitimet e përdorimit të JSON për aplikacionet në ueb. Zbuloni se si të sillni efikasitet në rrjedhën tuaj të punës me CSV2JSON - mjeti i lehtë për t’u përdorur për konvertimin e CSV në JSON.
mars 4, 2023 · 6 min · Nayer Shahbaz

Si të ndani Excel në skedarë të shumtë duke përdorur C#.NET

Mësoni se si të ndani fletët tuaja Excel në skedarë të shumtë duke përdorur C# .NET. Pavarësisht nëse jeni duke punuar me grupe të dhënash të mëdha ose keni nevojë të thjeshtoni funksionimin e ndarjes së Excel, kurseni kohën tuaj dhe qëndroni të organizuar. Ky udhëzues ofron detaje hap pas hapi për të ndarë skedarët Excel dhe ju fuqizon me këshilla për të optimizuar procesin tuaj. Deri në fund të këtij tutoriali, ju do të keni njohuritë dhe aftësitë për të ndarë skedarët tuaj Excel si një profesionist.
mars 1, 2023 · 5 min · Nayer Shahbaz

Si të bashkoni, bashkoni dhe kombinoni skedarët Excel në C# .NET

Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë se si të bashkojmë skedarët dhe fletët e punës Excel në mënyrë programore duke përdorur gjuhën C# dhe API-të REST. Ne do të mbulojmë metoda të ndryshme për të lidhur, kombinuar dhe bashkuar skedarët dhe fletët e Excel. Do të mësoni se si të thjeshtoni procesin e menaxhimit të të dhënave, të përmirësoni produktivitetin dhe të automatizoni detyrat e përsëritura duke përdorur kod të thjeshtë dhe efikas. Pavarësisht nëse jeni një fillestar apo një zhvillues me përvojë, ky udhëzues ka diçka për të gjithë.
shkurt 28, 2023 · 6 min · Nayer Shahbaz

Automatizimi i konvertimit të Excel në PowerPoint me C# REST API

Ky blog teknik ofron një udhëzues hap pas hapi për automatizimin e konvertimit të Excel në PowerPoint duke përdorur C# REST API. Pavarësisht nëse dëshironi të futni, futni ose konvertoni skedarin tuaj Excel në PowerPoint, ky udhëzues ju ofron mjetet dhe njohuritë e nevojshme për të arritur qëllimet tuaja me lehtësi. Blogu u drejtohet përdoruesve që dëshirojnë të thjeshtojnë rrjedhën e tyre të punës dhe të kursejnë kohë duke automatizuar procesin e konvertimit të fletëve të punës në Excel në prezantime në PowerPoint. Provojeni tani dhe zvogëloni kohën dhe përpjekjet e nevojshme për të krijuar prezantime profesionale!
shkurt 24, 2023 · 6 min · Nayer Shahbaz