Një zbatim i shpejtë dhe i lehtë për të bashkuar imazhet JPG në internet.

Bashkoni JPG

Bashkoni imazhet JPG | Aftësitë e bashkimit të JPG në .NET Application

Formatet e imazhit raster (JPG, PNG, GIF, PNG, etj.) janë formatet e njohura për ndarjen e të dhënave të figurës. Shumica e pajisjeve të imazhit duke përfshirë kamerat moderne dixhitale dhe telefonat celularë prodhojnë drejtpërdrejt daljen në një nga këto formate. Çdo imazh ruhet veçmas dhe nga këndvështrimi i shkëmbimit të informacionit, ndahet midis përdoruesve. Megjithatë, ne mund të kemi një kërkesë për të ndarë imazhe të shumta së bashku ose për të kombinuar imazhet e lidhura dhe për t’i ndarë ato si një imazh i vetëm raster. Për këtë qëllim, softuerët komercialë janë në dispozicion, por ato kanë kosto instalimi dhe licencimi.

Pra, nëse kërkesa juaj e vetme është të bashkoni imazhet JPG, atëherë pse të shpenzoni kaq shumë kohë në konfigurimin e softuerit dhe të paguani koston shtesë të të gjithë licencimit për një operacion të vetëm. Gjithashtu, shumica e aplikacioneve janë të disponueshme për sistemet desktop, dhe në rast se ju duhet të kryeni operacionet në pajisjet mobile, bëhet mjaft e ndërlikuar. Prandaj, për të zhvilluar një zgjidhje të pavarur nga platforma që do të sigurojë një përvojë të qëndrueshme të përdoruesit, një API Cloud REST është një qasje e zbatueshme. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë më tej detajet se si të kryeni bashkimin JPG duke përdorur C# REST API.

Informacion: Aspose zhvilloi së fundi një aplikacion Kolazh që ju lejon të bashkoni imazhet JPG ose të kombinoni fotot në internet në një rrjet.

API-ja e konvertimit në PDF

Aspose ofron një bollëk të API-ve të përpunimit të dokumenteve dhe Aspose.PDF Cloud është një nga API-të kryesore që ofron aftësi për të krijuar, si dhe për të manipuluar dokumente PDF. Për të lehtësuar programuesit që përdorin C# .NET, ne kemi krijuar Aspose.PDF Cloud SDK për .NET i cili është një mbështjellës rreth Cloud API. Për të përdorur SDK-në, hapi i parë është ta instaloni atë mbi sistem. SDK është në dispozicion në NuGet dhe GitHub.

Ju lutemi, ekzekutoni komandën e mëposhtme në terminal për të instaluar SDK-në nga NuGet

Install-Package Aspose.Pdf-Cloud

Ju mund të konsideroni të vizitoni lidhjen e mëposhtme për detaje të mëtejshme mbi Si të instaloni Aspose.Cloud SDKs.

Megjithatë, përpara se të vazhdoni më tej, hapi i parë është të krijoni një llogari duke vizituar Aspose.Cloud dashboard. Nëse keni llogari GitHub ose Google, thjesht Regjistrohuni. Përndryshe, klikoni në butonin Create a new Account dhe jepni informacionin e kërkuar. Tani identifikohuni në panelin e kontrollit duke përdorur kredencialet dhe zgjeroni seksionin Aplikacionet nga paneli dhe lëvizni poshtë drejt seksionit Kredencialet e klientit për të parë detajet e ID-së së klientit dhe sekretit të klientit.

Bashkoni JPG në C#

Aspose.PDF Cloud ofron aftësitë për të Create Empty PDF, Add a new Image to a PDF Document, dhe Converting Document Pages to Image Format. Pra, për të bashkuar JPG në internet, ju lutemi ndiqni udhëzimet e dhëna më poshtë

 • Para së gjithash, krijoni një objekt të PdfApi ndërsa kaloni ClientID dhe detajet ClientSecret janë argumente
 • Së dyti, thirrni metodën PutCreateDocument(…) të klasës PdfApi për të krijuar një dokument PDF bosh
 • Tani thirrni metodën PostInsertImage(..) e cila merr si argumente emrin e skedarit PDF, Numri i faqes, koordinatat XY dhe emrin e skedarit të imazhit.
 • Përsëriteni metodën për të shtuar më shumë imazhe
 • Më në fund, thirrni metodën PutPageConvertToJpeg(…) për të kthyer skedarët PDF në imazhe JPEG dhe për të ruajtur daljen në ruajtjen e resë kompjuterike
string clientID = "718e4235-8866-4ebe-bff4-f5a14a4b6466"; // Get ClientID from https://dashboard.aspose.cloud/
string clientSecret = "388e864b819d8b067a8b1cb625a2ea8e"; // Get CLientSecret from https://dashboard.aspose.cloud/

// emri i skedarit për PDF që do të krijohet
String fileName = "input.pdf";

// krijoni një shembull të PdfApi
PdfApi pdfApi = new PdfApi(clientSecret, clientID);

// Kërko Aspose.PDF Cloud SDK API për të krijuar skedar bosh pdf
DocumentResponse apiResponse = pdfApi.PutCreateDocument(fileName);

// numri i faqes së skedarit PDF
int pageNumber = 1;

// Fut imazhin e parë në PDF në koordinatat e specifikuara
// Koordinatat janë në Point duke filluar nga Poshtë-Majtas deri në Lart-Djathtas
pdfApi.PostInsertImage(fileName, pageNumber, 10, 850, 310, 650, "Flower-Backgrounds.jpg");

// Fut imazhin e dytë në PDF në koordinatat e specifikuara
pdfApi.PostInsertImage(fileName, pageNumber, 320, 850, 600, 650, "png-vs-jpeg.jpg");

// Fut imazhin e tretë në PDF në koordinatat e specifikuara
pdfApi.PostInsertImage(fileName, pageNumber, 10, 620, 310, 420, "purple_flowers_201054.jpg");

// Fut imazhin e 4-të në PDF në koordinatat e specifikuara
pdfApi.PostInsertImage(fileName, pageNumber, 320, 620, 600, 420, "Forest.jpg");

// konverto skedarin PDF në formatin JPEG dhe ruaje në hapësirën ruajtëse në renë kompjuterike
var finalResponse = pdfApi.PutPageConvertToJpeg(fileName,pageNumber,"FinalConverted.jpeg");

if (finalResponse != null && finalResponse.Status.Equals("OK"))
{
  Console.WriteLine("PDF Converted to JPEG, Done!");
  Console.ReadKey();
}

Kombinoni JPG duke përdorur komandën cURL

Komandat cURL janë një mënyrë emocionuese dhe e përshtatshme për të hyrë në API-të REST përmes vijës së komandës në çdo platformë dhe ato ofrojnë të njëjtën përvojë të qëndrueshme. Kështu që ne mund të arrijmë funksionalitetin e bashkimit JPEG përmes komandave cURL.

Për të përdorur komandat cURL, hapi i parë është të gjeneroni një shenjë hyrjeje JWT. Përdorni komandën e mëposhtme për të gjeneruar një shenjë të kërkuar. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni Si të merrni kodin JWT duke përdorur një ID klienti dhe një çelës sekret klienti.

curl -v "https://api.aspose.cloud/connect/token" \
-X POST \
-d "grant_type=client_credentials&client_id=718e4235-8866-4ebe-bff4-f5a14a4b6466&client_secret=388e864b819d8b067a8b1cb625a2ea8e" \
-H "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded" \
-H "Accept: application/json"

Hapi tjetër është krijimi i një dokumenti PDF bosh.

curl -X PUT "https://api.aspose.cloud/v3.0/pdf/Sample.pdf" \
-H "accept: application/json" \
-H "authorization: Bearer <JWT Token>"
curl -X POST "https://api.aspose.cloud/v3.0/pdf/Sample.pdf/pages/1/images?llx=10&lly=850&urx=310&ury=650&imageFilePath=Flower-Backgrounds.jpg" \
-H "accept: application/json" \
-H "authorization: Bearer <JWT Token>" \
-H "Content-Type: multipart/form-data" \
-d {"image":{}}

Përsëritni të njëjtin hap për të futur imazhe të tjera me koordinata të ndryshme. Më në fund, konvertoni skedarin PDF në formatin e imazhit duke përdorur komandën e mëposhtme.

curl -X PUT "https://api.aspose.cloud/v3.0/pdf/Sample.pdf/pages/1/convert/jpeg?outPath=output.jpeg&width=0&height=0" \
-H "accept: application/json" \
-H "authorization: Bearer <JWT Token>" \

Modeli PDF dhe imazhi rezultues i krijuar janë bashkangjitur më poshtë.

konkluzioni

Ky artikull ka shpjeguar hapat/detajet se si të kryeni operacionin e bashkimit JPG në internet. Ne kemi mësuar gjithashtu detajet për të kombinuar imazhet JPG duke përdorur komandat cURL. Tani përveç veçorive të sipërpërmendura, API është gjithashtu i aftë të kryejë veçori të tjera mahnitëse dhe detajet e tyre mund të gjenden në seksionet Aspose.PDF Cloud Features dhe Overview.

Në rast se hasni ndonjë problem gjatë përdorimit të API-së, ju lutemi mos ngurroni të kontaktoni Forumin e mbështetjes falas të produktit. Ne gjithashtu rekomandojmë të vizitoni bloget e mëposhtme për informacion mbi