Shqiptare

Hapat e thjeshtë për të kthyer Excel në skedar teksti (.txt) në C# .NET

Konvertimi i Excel në skedar teksti (.txt) është një kërkesë e zakonshme në detyrat e përpunimit të të dhënave. Me kodin C# .NET, është e lehtë të nxirren dhe konvertohen të dhënat nga Excel në formatin Text. Udhëzuesi ynë do t’ju tregojë se si të konvertoni Excel në TXT ose Notepad, hap pas hapi. Duke ndjekur udhëzimet tona, mund t’i transformoni të dhënat tuaja në Excel në një skedar teksti (.txt) brenda pak minutash. Filloni sot dhe mësoni se si t’i konvertoni skedarët Excel në Tekst me lehtësi.
mars 7, 2023 · 5 min · Nayer Shahbaz

Konvertoni CSV në JSON Online duke përdorur C# .NET - Fast & Easy | CSV2JSON

Mësoni si të konvertoni skedarët CSV në formatin JSON me lehtësi duke përdorur C# .NET. Udhëzuesi ynë hap pas hapi ju tregon se si të konvertoni CSV në JSON në internet dhe thekson përfitimet e përdorimit të JSON për aplikacionet në ueb. Zbuloni se si të sillni efikasitet në rrjedhën tuaj të punës me CSV2JSON - mjeti i lehtë për t’u përdorur për konvertimin e CSV në JSON.
mars 4, 2023 · 6 min · Nayer Shahbaz

Si të ndani Excel në skedarë të shumtë duke përdorur C#.NET

Mësoni se si të ndani fletët tuaja Excel në skedarë të shumtë duke përdorur C# .NET. Pavarësisht nëse jeni duke punuar me grupe të dhënash të mëdha ose keni nevojë të thjeshtoni funksionimin e ndarjes së Excel, kurseni kohën tuaj dhe qëndroni të organizuar. Ky udhëzues ofron detaje hap pas hapi për të ndarë skedarët Excel dhe ju fuqizon me këshilla për të optimizuar procesin tuaj. Deri në fund të këtij tutoriali, ju do të keni njohuritë dhe aftësitë për të ndarë skedarët tuaj Excel si një profesionist.
mars 1, 2023 · 5 min · Nayer Shahbaz

Si të bashkoni, bashkoni dhe kombinoni skedarët Excel në C# .NET

Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë se si të bashkojmë skedarët dhe fletët e punës Excel në mënyrë programore duke përdorur gjuhën C# dhe API-të REST. Ne do të mbulojmë metoda të ndryshme për të lidhur, kombinuar dhe bashkuar skedarët dhe fletët e Excel. Do të mësoni se si të thjeshtoni procesin e menaxhimit të të dhënave, të përmirësoni produktivitetin dhe të automatizoni detyrat e përsëritura duke përdorur kod të thjeshtë dhe efikas. Pavarësisht nëse jeni një fillestar apo një zhvillues me përvojë, ky udhëzues ka diçka për të gjithë.
shkurt 28, 2023 · 6 min · Nayer Shahbaz

Automatizimi i konvertimit të Excel në PowerPoint me C# REST API

Ky blog teknik ofron një udhëzues hap pas hapi për automatizimin e konvertimit të Excel në PowerPoint duke përdorur C# REST API. Pavarësisht nëse dëshironi të futni, futni ose konvertoni skedarin tuaj Excel në PowerPoint, ky udhëzues ju ofron mjetet dhe njohuritë e nevojshme për të arritur qëllimet tuaja me lehtësi. Blogu u drejtohet përdoruesve që dëshirojnë të thjeshtojnë rrjedhën e tyre të punës dhe të kursejnë kohë duke automatizuar procesin e konvertimit të fletëve të punës në Excel në prezantime në PowerPoint. Provojeni tani dhe zvogëloni kohën dhe përpjekjet e nevojshme për të krijuar prezantime profesionale!
shkurt 24, 2023 · 6 min · Nayer Shahbaz

Konvertoni Excel në Word në C# - Konvertuesi Falas XLS në DOC

Nëse ju duhet të konvertoni Excel në Word ose të ngulitni një spreadsheet Excel në një dokument Word, ju keni ardhur në vendin e duhur. Konvertuesi ynë Excel në Word në internet e bën të lehtë eksportimin e fletëllogaritësve tuaja si dokumente të formatuara plotësisht, ndërsa udhëzuesi ynë hap pas hapi për futjen e Excel në Word do t’ju ndihmojë të kombinoni skedarët dhe të përfitoni sa më shumë nga të dhënat tuaja. Me mjetet tona të përshtatshme për përdoruesit dhe burimet falas, do të kurseni kohë dhe përpjekje dhe do të krijoni dokumente me pamje profesionale që të bëjnë përshtypje. Provojeni tani dhe shikoni vetë ndryshimin!
shkurt 16, 2023 · 6 min · Nayer Shahbaz

Si të konvertoni Excel XLS në CSV në C#

Tabelat e Excel-it përdoren gjerësisht për ruajtjen dhe menaxhimin e të dhënave, por ndonjëherë është e nevojshme t’i konvertoni ato në një format skedari të ndryshëm, siç është CSV. CSV (Vlerat e ndara me presje) është një format skedari popullor që mbështetet nga një gamë e gjerë aplikacionesh dhe platformash, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për ndarjen dhe transferimin e të dhënave. Ne do t’ju tregojmë detajet se si të përdorni C# për të konvertuar fletët e Excel XLS/XLSX në formatin CSV, në mënyrë që të mund t’i qaseni të dhënave tuaja më lehtë dhe t’i shpërndani ato më gjerësisht.
shkurt 10, 2023 · 6 min · Nayer Shahbaz

Konvertimi pa mundim Excel në HTML duke përdorur C# .NET

Konvertimi i spreadsheets Excel në tabela HTML është një kërkesë e zakonshme për bizneset dhe organizatat që duhet t’i bëjnë të dhënat e tyre të aksesueshme në ueb. Procesi i konvertimit të XLS në HTML mund të thjeshtohet dhe të bëhet më efikas duke përdorur C#.NET. Në këtë artikull, do të mësoni për përfitimet e konvertimit të Excel në HTML dhe si ta arrini këtë konvertim duke përdorur C# .NET. Pavarësisht nëse kërkoni të publikoni të dhënat tuaja në internet, t’i bëni ato më të aksesueshme ose thjesht dëshironi të përfitoni nga përfitimet e tabelave HTML, ky artikull është një burim i vlefshëm për ju.
shkurt 9, 2023 · 6 min · Nayer Shahbaz

Konvertoni Excel (XLS, XLSX) në JSON pa mundim duke përdorur C#

Konvertimi i Excel në JSON është një detyrë e zakonshme për zhvilluesit, veçanërisht kur punoni me të dhënat e ruajtura në spreadsheets. Aspose.Cells Cloud SDK për .NET ofron një zgjidhje të lehtë për t’u përdorur për konvertimin e spreadsheets Excel në format JSON. Me këtë API të bazuar në renë kompjuterike, zhvilluesit mund të shijojnë integrim pa probleme, veçori të avancuara dhe shpejtësi të shpejtë konvertimi, të gjitha nga brenda aplikacioneve të tyre .NET. Pavarësisht nëse keni nevojë të konvertoni një fletëllogaritëse të vetme ose disa fletëllogaritëse njëherësh, Aspose.Cells Cloud SDK për .NET ofron një zgjidhje të besueshme dhe efikase për të gjitha nevojat tuaja të konvertimit Excel në JSON.
shkurt 3, 2023 · 6 min · Nayer Shahbaz

Konvertoni Excel (XLS, XLSX) në PowerPoint (PPT, PPTX) në Java

Një udhëzues hap pas hapi që ofron detaje se si të konvertohet Excel në PowerPoint duke përdorur Java. Me më pak rreshta kodi, ne do të zbatojmë automatizimin e excel në powerpoint duke përdorur REST API. Mësoni se si të konvertoni XLS në PPT, Excel në PPTX ose të shtoni Excel në PowerPoint në Java. Zhvilloni të kuptuarit tuaj se si të shtoni Excel në PowerPoint dhe të thjeshtoni rrjedhat e punës së konvertimit duke përdorur REST API. Kryeni të gjithë konvertimin pa automatizimin e MS Office.
shtator 13, 2022 · 5 min · Nayer Shahbaz