Shqiptare

Krahasoni Dokumentet Word Online në Java

Kryeni Krahasimin e Tekstit në Dokumentet Word në internet Detyra për të krahasuar skedarët e tekstit është shumë e zakonshme kur inkorporoni ndryshime në një dokument të unifikuar. Prandaj, gjatë procesit të rishikimit dhe bashkimit, kryhet operacioni i krahasimit të tekstit dhe ne shpesh përdorim programe ndihmëse për të krahasuar tekstin në internet. Pra, në këtë artikull, ne do të diskutojmë hapat se si të krahasojmë dokumentet Word dhe të krahasojmë skedarët e tekstit duke përdorur Java SDK.
· Nayer Shahbaz · 4 min