Shqiptare

Si të konvertohet PDF në PDF/A në Java

Udhëzues hap pas hapi dhe kodi shembull për konvertimin e konvertimit PDF në PDF/A duke përdorur Java. Mësoni se si të përdorni Java për konvertimin PDF në PDF/A pa Adobe Acrobat. Si të zhvilloni një konvertues PDF në PDF për përpunim të vetëm PDf ose grup të skedarëve të shumtë. Udhëzues për konvertimin e PDF-së në PDF/A në internet ku mund të ruani PDF në PDF/A-1a ose PDF në PDF/A-1b duke përdorur Java. Udhëzuesi ynë e bën të lehtë konvertimin e PDF-së në PDF/A me më pak rreshta kodi.
· Nayer Shahbaz · 4 min