Shqiptare

Konvertimi pa mundim Excel në HTML duke përdorur C# .NET

Konvertimi i spreadsheets Excel në tabela HTML është një kërkesë e zakonshme për bizneset dhe organizatat që duhet t’i bëjnë të dhënat e tyre të aksesueshme në ueb. Procesi i konvertimit të XLS në HTML mund të thjeshtohet dhe të bëhet më efikas duke përdorur C#.NET. Në këtë artikull, do të mësoni për përfitimet e konvertimit të Excel në HTML dhe si ta arrini këtë konvertim duke përdorur C# .NET. Pavarësisht nëse kërkoni të publikoni të dhënat tuaja në internet, t’i bëni ato më të aksesueshme ose thjesht dëshironi të përfitoni nga përfitimet e tabelave HTML, ky artikull është një burim i vlefshëm për ju.
· Nayer Shahbaz · 6 min

Konvertoni Excel (XLS, XLSX) në HTML me Java REST API

Konvertoni fletët tuaja të Excel në formatin HTML shpejt dhe me lehtësi në Java. API ynë Java REST e bën të thjeshtë eksportimin e të dhënave tuaja si dokumente HTML me cilësi të lartë. Zhvilloni shikuesin e tabelave në internet duke eksportuar Excel në HTML.
· Nayer Shahbaz · 6 min