Shqiptare

Si të konvertoni Excel XLS në CSV në C#

Tabelat e Excel-it përdoren gjerësisht për ruajtjen dhe menaxhimin e të dhënave, por ndonjëherë është e nevojshme t’i konvertoni ato në një format skedari të ndryshëm, siç është CSV. CSV (Vlerat e ndara me presje) është një format skedari popullor që mbështetet nga një gamë e gjerë aplikacionesh dhe platformash, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për ndarjen dhe transferimin e të dhënave. Ne do t’ju tregojmë detajet se si të përdorni C# për të konvertuar fletët e Excel XLS/XLSX në formatin CSV, në mënyrë që të mund t’i qaseni të dhënave tuaja më lehtë dhe t’i shpërndani ato më gjerësisht.
· Nayer Shahbaz · 6 min

Konvertoni Excel në CSV me lehtësi duke përdorur Java Cloud SDK

Udhëzuesi ynë gjithëpërfshirës për konvertimin e Excel në CSV duke përdorur Java Cloud SDK. Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë procesin e konvertimit të skedarëve Excel në formatin CSV, duke ju lejuar të thjeshtoni rrjedhat tuaja të punës për përpunimin e të dhënave dhe të siguroni përputhshmëri me aplikacione të ndryshme. Pavarësisht nëse keni nevojë të nxjerrni të dhëna, të manipuloni fletëllogaritëse ose të migroni të dhënat në një sistem tjetër, ky udhëzues do t’ju ofrojë hapat e nevojshëm për të kryer konvertimin e Excel në CSV.
· Nayer Shahbaz · 6 min