Shqiptare

Deskew Image Online në Java. Auto Deskew Photo ose Deskew PDF

Si të hiqni imazhin në internet duke përdorur Java Cloud SDK. Auto Deskew Photo ose Deskew PDF duke i kthyer faqet në Imazh. Deskew JPG, Deskew PNG, Deskew GIF ose Deskew BMP në internet. Mësoni detaje të plota se çfarë është imazhi i tavolinës
· Nayer Shahbaz · 6 min

Imazhi në shkallë gri në Java. Konvertoni imazhin në bardh e zi

Imazhi në shkallë gri duke përdorur Java SDK. Konvertoni imazhin në bardh e zi. Fotografi në shkallë gri, Fotografi në shkallë gri, në shkallë gri në internet. Më pak linja kodi që mundësojnë konvertimin e fotografive në bardh e zi. Zhvilloni konvertuesin e imazhit në shkallë gri
· Nayer Shahbaz · 5 min

Ndryshimi i madhësisë së imazhit në Java. Ndryshimi i madhësisë GIF, Ndryshimi i madhësisë JPG, Ndryshimi i madhësisë PNG

Zhvilloni ndryshimin e madhësisë së fotografive në internet duke përdorur Java Cloud SDK. Mësoni se si të ndryshoni madhësinë e imazhit pa humbur cilësinë, të shkurtoni foton, të ndryshoni madhësinë e gif-it, të ndryshoni madhësinë JPG ose të ndryshoni madhësinë PNG në Java.
· Nayer Shahbaz · 5 min

Konvertoni JPG në PNG në Java

Mësoni hapat për të kthyer JPG në PNG në Java. Zhvilloni konvertuesin JPG në PNG. Kryeni konvertimin PNG në JPG në internet. Ngarko dhe konverto JPG në PNG Transparent
· Nayer Shahbaz · 6 min

Gjeni imazhe të dyfishta në Gjetësin e fotove të dyfishta të bazuara në Java

Zhvilloni një gjetës fantastik fotokopjues duke përdorur Java Cloud SDK. Krijoni një gjetës të fotove të kopjuara mac ose gjetës foto dublikatë Windows 10 me Java SDK. Ju lutemi ndiqni udhëzimet për të gjetur imazhe të dyfishta ose foto dublikate në çdo platformë
· Nayer Shahbaz · 8 min