Shqiptare

Si të kriptoni dhe mbroni PDF-në me fjalëkalim duke përdorur Python REST API

Skedarët PDF shpesh përmbajnë informacione të ndjeshme që duhet të mbrohen. Kriptimi dhe mbrojtja me fjalëkalim janë masa thelbësore për të mbrojtur PDF-të nga aksesi dhe redaktimi i paautorizuar. Në këtë postim në blog, ne do t’ju udhëzojmë përmes procesit të kriptimit dhe mbrojtjes me fjalëkalim të skedarëve PDF duke përdorur Python REST API. Do të mësoni se si të shtoni një fjalëkalim, të kyçni skedarin PDF dhe ta siguroni atë nga redaktimi për të siguruar që dokumentet tuaja të jenë të sigurta dhe të sigurta. Ndiqni udhëzimet tona hap pas hapi dhe mbroni skedarët tuaj PDF sot.
· Nayer Shahbaz · 6 min