Shqiptare

Automatizimi i konvertimit të Excel në PowerPoint me C# REST API

Ky blog teknik ofron një udhëzues hap pas hapi për automatizimin e konvertimit të Excel në PowerPoint duke përdorur C# REST API. Pavarësisht nëse dëshironi të futni, futni ose konvertoni skedarin tuaj Excel në PowerPoint, ky udhëzues ju ofron mjetet dhe njohuritë e nevojshme për të arritur qëllimet tuaja me lehtësi. Blogu u drejtohet përdoruesve që dëshirojnë të thjeshtojnë rrjedhën e tyre të punës dhe të kursejnë kohë duke automatizuar procesin e konvertimit të fletëve të punës në Excel në prezantime në PowerPoint. Provojeni tani dhe zvogëloni kohën dhe përpjekjet e nevojshme për të krijuar prezantime profesionale!
· Nayer Shahbaz · 6 min

Konvertoni Excel (XLS, XLSX) në PowerPoint (PPT, PPTX) në Java

Një udhëzues hap pas hapi që ofron detaje se si të konvertohet Excel në PowerPoint duke përdorur Java. Me më pak rreshta kodi, ne do të zbatojmë automatizimin e excel në powerpoint duke përdorur REST API. Mësoni se si të konvertoni XLS në PPT, Excel në PPTX ose të shtoni Excel në PowerPoint në Java. Zhvilloni të kuptuarit tuaj se si të shtoni Excel në PowerPoint dhe të thjeshtoni rrjedhat e punës së konvertimit duke përdorur REST API. Kryeni të gjithë konvertimin pa automatizimin e MS Office.
· Nayer Shahbaz · 5 min