Shqiptare

Eksporto me efikasitet Excel (XLS, XLSX) në JPG me Java REST API

Shikoni Excel në shfletuesin e uebit duke konvertuar Excel në Imazhe JPG. Përdorni këtë udhëzues gjithëpërfshirës për të kthyer Excel në JPG duke përdorur Java REST API. Udhëzuesi ynë hap pas hapi, ju mundëson të eksportoni me lehtësi fletëllogaritëse Excel si imazhe JPG ose JPEG me cilësi të lartë. Përmirësimi i rrjedhës së punës për menaxhimin e dokumenteve. Pra, le të fillojmë dhe të mësojmë se si të konvertojmë XLS në JPG ose XLSX në JPG duke përdorur Java REST API.
· Nayer Shahbaz · 5 min