Shqiptare

Zhvilloni PowerPoint Viewer duke përdorur .NET Cloud SDK

Revolucionizoni mënyrën se si ju dhe përdoruesit tuaj ndërveproni me prezantimet në PowerPoint duke shfrytëzuar fuqinë e një aplikacioni të personalizuar shikues të PowerPoint të ndërtuar me .NET REST API. Pavarësisht nëse jeni duke shfaqur pikat e shitjeve, duke ofruar përmbajtje edukative ose duke ndarë përditësimet e projektit, një aplikacion i dedikuar për shikues të PowerPoint hap një botë mundësish.
· Nayer Shahbaz · 8 min