Shqiptare

Konvertoni JPG në PDF në Python

Mësoni si të konvertoni JPG në PDF në Python Imazhet JPG ose JPEG janë ndër imazhet rasterike të njohura pasi përdorin një algoritëm kompleks kompresimi me humbje që u mundëson përdoruesve të krijojnë grafika më të vogla. Shumica e pajisjeve, duke përfshirë desktopin, celularin dhe pajisje të tjera të dorës, mbështesin imazhe JPG. Tani nëse na duhet të ndajmë imazhet në masë, atëherë konvertimi i JPG në PDF duket të jetë një zgjidhje e zbatueshme.
· Nayer Shahbaz · 5 min