Shqiptare

Konvertoni PDF në TXT duke përdorur Java

Konvertoni PDF në TXT duke përdorur java Cloud SDK. Kryeni konvertimin PDF në tekst në Java. Konvertuesi PDF në TXT. Ekstraktoni tekstin nga PDF duke përdorur Java. Mësoni se si të zhvilloni konvertuesin PDF në tekst në Java.
· Nayer Shahbaz · 5 min

OCR PDF Online në Java. Konvertoni imazhin PDF në PDF të kërkueshëm

Në botën e sotme dixhitale, ne jemi të përmbytur me sasi të mëdha të dhënash, shumica e të cilave ruhen në formatin PDF. Megjithatë, jo të gjitha PDF-të janë krijuar të barabarta, dhe shumë janë thjesht skedarë të bazuar në imazhe që janë të vështira për t’u kërkuar ose modifikuar. Këtu hyn OCR (Njohja optike e karaktereve). Me fuqinë e OCR, ju mund të konvertoni lehtësisht PDF-të e bazuara në imazhe në PDF të kërkueshme, duke i bërë më të lehtë kërkimin, modifikimin dhe ndarjen e tyre. Në këtë blog, ne do të eksplorojmë se si të përdorim OCR për të kthyer PDF-të e imazhit në PDF-të e kërkueshme duke përdorur Java.
· Nayer Shahbaz · 6 min

OCR Online OCR PDF. Imazhi PDF në PDF të kërkueshëm në Python

Kryeni OCR Online. OCR PDF Online. Konvertoni PDF të skanuar në PDF të kërkueshëm në Python. PDF OCR Online dhe bëjeni PDF të kërkueshëm. Konvertoni PDF në PDF të kërkueshëm. Zhvilloni konvertuesin OCR në internet duke përdorur Python SDK. Detaje të plota se si të konvertohet PDF në PDF e kërkueshme
· Nayer Shahbaz · 5 min