Shqiptare

Si të konvertoni Excel XLS në CSV në C#

Tabelat e Excel-it përdoren gjerësisht për ruajtjen dhe menaxhimin e të dhënave, por ndonjëherë është e nevojshme t’i konvertoni ato në një format skedari të ndryshëm, siç është CSV. CSV (Vlerat e ndara me presje) është një format skedari popullor që mbështetet nga një gamë e gjerë aplikacionesh dhe platformash, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për ndarjen dhe transferimin e të dhënave. Ne do t’ju tregojmë detajet se si të përdorni C# për të konvertuar fletët e Excel XLS/XLSX në formatin CSV, në mënyrë që të mund t’i qaseni të dhënave tuaja më lehtë dhe t’i shpërndani ato më gjerësisht.
· Nayer Shahbaz · 6 min