Shqiptare

Konvertoni Excel (XLS, XLSX) në PowerPoint (PPT, PPTX) në Java

Një udhëzues hap pas hapi që ofron detaje se si të konvertohet Excel në PowerPoint duke përdorur Java. Me më pak rreshta kodi, ne do të zbatojmë automatizimin e excel në powerpoint duke përdorur REST API. Mësoni se si të konvertoni XLS në PPT, Excel në PPTX ose të shtoni Excel në PowerPoint në Java. Zhvilloni të kuptuarit tuaj se si të shtoni Excel në PowerPoint dhe të thjeshtoni rrjedhat e punës së konvertimit duke përdorur REST API. Kryeni të gjithë konvertimin pa automatizimin e MS Office.
· Nayer Shahbaz · 5 min