Shqiptare

Konvertoni Excel (XLS, XLSX) në JSON pa mundim duke përdorur C#

Konvertimi i Excel në JSON është një detyrë e zakonshme për zhvilluesit, veçanërisht kur punoni me të dhënat e ruajtura në spreadsheets. Aspose.Cells Cloud SDK për .NET ofron një zgjidhje të lehtë për t’u përdorur për konvertimin e spreadsheets Excel në format JSON. Me këtë API të bazuar në renë kompjuterike, zhvilluesit mund të shijojnë integrim pa probleme, veçori të avancuara dhe shpejtësi të shpejtë konvertimi, të gjitha nga brenda aplikacioneve të tyre .NET. Pavarësisht nëse keni nevojë të konvertoni një fletëllogaritëse të vetme ose disa fletëllogaritëse njëherësh, Aspose.Cells Cloud SDK për .NET ofron një zgjidhje të besueshme dhe efikase për të gjitha nevojat tuaja të konvertimit Excel në JSON.
shkurt 3, 2023 · 6 min · Nayer Shahbaz