Shqiptare

Si të kompresoni librat e punës në Excel dhe të zvogëloni madhësinë e skedarit të Excel në C# .NET

Mësoni se si të kompresoni librat tuaj të punës në Excel dhe të zvogëloni madhësinë e skedarit në C# .NET me udhëzuesin tonë gjithëpërfshirës. Ne do t’ju udhëzojmë nëpër teknika të ndryshme për të optimizuar skedarët tuaj Excel dhe për të zvogëluar madhësinë e tyre, duke përfshirë kompresimin në internet dhe përdorimin e bibliotekave të palëve të treta. Këshillat dhe truket tona do t’ju ndihmojnë t’i bëni skedarët tuaj Excel më të lehtë për t’u ruajtur, ndarë dhe punuar me të, pa kompromentuar cilësinë ose funksionalitetin e tyre.
· Nayer Shahbaz · 5 min