Shqiptare

Si të futni dhe hiqni filigranin në Excel (XLS, XLSX) në C#

Shtimi i një filigrani në dokumentet Excel mund të përmirësojë tërheqjen e tyre vizuale dhe të mbrojë përmbajtjen e tyre nga përdorimi i paautorizuar. Duke përdorur C# Cloud SDK, është e lehtë të futni dhe hiqni filigranët në fletët e punës Excel. Tutoriali ynë gjithëpërfshirës mbulon gjithçka, nga vendosja e imazheve të sfondit deri te personalizimi i pamjes së filigranit. Shtoni shpejt pa mundim filigranë me pamje profesionale në dokumentet tuaja Excel, duke u dhënë atyre një prekje unike duke ruajtur përmbajtjen tuaj të vlefshme.
· Nayer Shahbaz · 7 min