Shqiptare

Krahasoni Dokumentet Word në internet duke përdorur .NET REST API

Krahasimi i dokumenteve Word është një detyrë e zakonshme për bizneset dhe individët që duhet të rishikojnë dhe modifikojnë sasi të mëdha teksti. Me C# .NET, mund ta automatizoni këtë proces dhe të kurseni kohë duke i krahasuar dokumentet në mënyrë programore. Në këtë postim teknik në blog, ne do të ofrojmë një udhëzues hap pas hapi se si të krahasoni dokumentet Word duke përdorur C# .NET. Ne do të eksplorojmë gjithashtu skenarë të ndryshëm, si krahasimi i dy dokumenteve ose dokumenteve të shumta, dhe do t’ju tregojmë se si të përdorni një mjet krahasimi në internet për të krahasuar menjëherë skedarët Word.
· Nayer Shahbaz · 6 min

Krahasoni Dokumentet Word Online në Java

Kryeni Krahasimin e Tekstit në Dokumentet Word në internet Detyra për të krahasuar skedarët e tekstit është shumë e zakonshme kur inkorporoni ndryshime në një dokument të unifikuar. Prandaj, gjatë procesit të rishikimit dhe bashkimit, kryhet operacioni i krahasimit të tekstit dhe ne shpesh përdorim programe ndihmëse për të krahasuar tekstin në internet. Pra, në këtë artikull, ne do të diskutojmë hapat se si të krahasojmë dokumentet Word dhe të krahasojmë skedarët e tekstit duke përdorur Java SDK.
· Nayer Shahbaz · 4 min