Shqiptare

Konvertimi i PDF-së në FDF në Java pa Adobe Acrobat

Mësoni se si të përdorni Java për konvertimin e formularëve PDF në skedar FDF pa Adobe Acrobat. Një tutorial hap pas hapi dhe një kod shembull për eksportimin e të dhënave të formularit PDF në formatin FDF. Pavarësisht nëse ju duhet të konvertoni një formë të vetme PDF ose të përpunoni forma të shumta, udhëzuesi ynë e bën të lehtë konvertimin e PDF-së në FDF dhe eksportimin e të dhënave të formularit PDF në skedar FDF.
· Nayer Shahbaz · 5 min