Shqiptare

Shto filigran në skedarët PDF - Filigranim i imazhit dhe tekstit me Python

Shtimi i filigranëve në skedarët PDF është një mënyrë e shkëlqyer për të mbrojtur përmbajtjen tuaj të vlefshme dhe për të siguruar që puna juaj të vlerësohet siç duhet. Pavarësisht nëse dëshironi të vendosni ujëra PDF-në tuaj në internet, ose të krijoni një filigran të personalizuar duke përdorur Python, procesi është i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë. Në këtë postim në blog, ne do të eksplorojmë se si të shtojmë një filigran në skedarët PDF, si me mjete online ashtu edhe duke përdorur Python.
· Nayer Shahbaz · 7 min