Shqiptare

Një udhëzues zhvilluesish për konvertuesin PNG në PSD në Java në Java

Një udhëzues hap pas hapi i zhvilluesve për të kthyer Photoshop në imazhe JPG duke përdorur Java API. Hapat e thjeshtë për të kryer PNG në PSD në internet. Për më tepër, REST është aq i fuqishëm sa mund ta përdorni edhe për të kthyer PSD në PNG ose PSD në JPG në internet.
nëntor 19, 2022 · 5 min · Nayer Shahbaz

Konvertoni Photoshop (PSD) në JPG në internet duke përdorur Java

Mësoni se si të konvertoni PSD në JPG në Java duke përdorur Java REST API. Ky tutorial përfshin kodin e mostrës dhe udhëzime të hollësishme për konvertimin e Photoshop në formatin JPG në një aplikacion të bazuar në Java. Një udhëzues hap pas hapi për të ruajtur PSD në JPG Online. Kryeni funksionimin e ruajtjes së Photoshop si JPEG në Cloud.
nëntor 17, 2022 · 4 min · Nayer Shahbaz

Konvertoni SVG në PNG Online në Java

Një tutorial hap pas hapi se si të konvertohet SVG në PNG duke përdorur Java. API-ja jonë me kod të ulët që ofron aftësi të konvertimit SVG në PNG brenda aplikacionit Java. Një udhëzues i plotë se si të përdorni REST API për konvertimin në internet SVG në PNG në çdo platformë.
nëntor 11, 2022 · 4 min · Nayer Shahbaz

Si të ndryshoni madhësinë e imazhit (TIFF) duke përdorur Java

Një udhëzues i detajuar hap pas hapi që ofron informacione për të ndryshuar madhësinë e imazheve TIFF në internet. Krijo ndryshimin e madhësisë së fotografive me bazë Java, duke u mundësuar përdoruesve të ndryshojnë madhësinë e fotografisë në internet. Ne nuk do të zvogëlojmë madhësinë e imazhit, por do të ndryshojmë dimensionet e imazhit TIFF duke përdorur Java Cloud SDK
nëntor 11, 2022 · 5 min · Nayer Shahbaz

Si të kombinoni imazhet TIFF në Java

Mësoni se si të kombinoni imazhe të shumta TIFF në një imazh të vetëm TIFF me shumë faqe në Java. Zbuloni fuqinë e Java REST API, një kornizë e pavarur nga platforma dhe e zgjeruar për trajtimin e formateve të ndryshme të imazhit. Ndiqni këtë udhëzues gjithëpërfshirës për të filluar kombinimin e imazheve TIFF në Java dhe automatizimin e detyrave tuaja të përpunimit të imazhit.
nëntor 8, 2022 · 5 min · Nayer Shahbaz

JPG në Word, Fotografi në Word, Konvertues nga imazhi në fjalë në Java

JPG në Word duke përdorur java Cloud SDK. Zhvilloni konvertuesin JPG në Word pa automatizimin e MS Office. Eksporto JPG në DOC ose JPG në DOCX me copa të thjeshta kodi. Kryeni konvertimin JPEG në DOC në internet. Përdorni një qasje të thjeshtë dhe të besueshme për të konvertuar JPEG në Word.
tetor 6, 2022 · 6 min · Nayer Shahbaz

OCR PDF Online në Java. Konvertoni imazhin PDF në PDF të kërkueshëm

Në botën e sotme dixhitale, ne jemi të përmbytur me sasi të mëdha të dhënash, shumica e të cilave ruhen në formatin PDF. Megjithatë, jo të gjitha PDF-të janë krijuar të barabarta, dhe shumë janë thjesht skedarë të bazuar në imazhe që janë të vështira për t’u kërkuar ose modifikuar. Këtu hyn OCR (Njohja optike e karaktereve). Me fuqinë e OCR, ju mund të konvertoni lehtësisht PDF-të e bazuara në imazhe në PDF të kërkueshme, duke i bërë më të lehtë kërkimin, modifikimin dhe ndarjen e tyre. Në këtë blog, ne do të eksplorojmë se si të përdorim OCR për të kthyer PDF-të e imazhit në PDF-të e kërkueshme duke përdorur Java.
shtator 16, 2022 · 6 min · Nayer Shahbaz

Konvertimi i Word (DOC, DOCX) në TIFF në Java me REST API

Një udhëzues hap pas hapi për konvertimin e dokumenteve Word në dokumente TIFF duke përdorur Java REST API. Integroni pa probleme aftësitë e konvertimit të dokumenteve në aplikacionet tuaja, duke e bërë të lehtë konvertimin e dokumenteve Word në fotografi ose fjalë në imazh. Me udhëzuesin tonë gjithëpërfshirës, ju mund të zbatoni shpejt dhe me lehtësi një zgjidhje të fuqishme të konvertimit Word në TIFF në aplikacionin tuaj Java.
shtator 14, 2022 · 5 min · Nayer Shahbaz

Konvertoni Excel (XLS, XLSX) në PowerPoint (PPT, PPTX) në Java

Një udhëzues hap pas hapi që ofron detaje se si të konvertohet Excel në PowerPoint duke përdorur Java. Me më pak rreshta kodi, ne do të zbatojmë automatizimin e excel në powerpoint duke përdorur REST API. Mësoni se si të konvertoni XLS në PPT, Excel në PPTX ose të shtoni Excel në PowerPoint në Java. Zhvilloni të kuptuarit tuaj se si të shtoni Excel në PowerPoint dhe të thjeshtoni rrjedhat e punës së konvertimit duke përdorur REST API. Kryeni të gjithë konvertimin pa automatizimin e MS Office.
shtator 13, 2022 · 5 min · Nayer Shahbaz

Drejtoni rrjedhën e punës të konvertimit të Excel (XLS) në Word (DOC) në Java

Një udhëzues gjithëpërfshirës për të automatizuar dhe thjeshtuar konvertimin Excel në Word duke përdorur Java SDK. Një përmbledhje gjithëpërfshirëse se si të konvertoni dokumentet Excel në formatin Word, duke përfshirë këshilla për t’ju ndihmuar të filloni. Pra, me konvertuesin tonë të fuqishëm dhe të lehtë për t’u përdorur Excel në Word, ju mund t’i transformoni dokumentet tuaja Excel në dokumente Word me cilësi profesionale shpejt dhe me lehtësi.
shtator 11, 2022 · 5 min · Nayer Shahbaz